Minőségpolitika

A Balog – Metál Kft. vezetése kinyilvánítja a minőség iránti elkötelezettségét, amit a társaság minden dolgozójától és beszállítóitól elvár.

Célunk, hogy termékeink minőségét alapvetően a vevő igényei határozzák meg, ezért vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a vevőink megelégedettségére és dolgozóink jövőjének biztosítására.

1. Ennek érdekében minden tevékenységünket folyamatosan jobbítjuk, dolgozóinkat rendszeresen képezzük, szakmai ismereteiket fejlesztjük, minőségügyi elkötelezettségüket emeljük.

2. Az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer működtetésével biztosítjuk a termékeink jó minőségét és törekszünk a null hibaszázalék elérésére.

3. Termékeink állandó és a vevői igényeknek megfelelő minőségét a felhasznált anyagok, a termelés folyamatos ellenőrzésével és a minőségi paraméterek szigorú betartásával érjük el. Ugyanilyen magas követelményszintet támasztunk alvállalkozóink felé is.

4. Minden munkatársunkkal tudatosítjuk, hogy a minőségirányítási rendszerünk magas színvonalú működtetése és fejlesztése az alapja a társaság eredményes működésének.